Jump to content

MIÉRT VÁLASSZON BRAMAC RENDSZERMESTERT?

 

MIRŐL ISMEREM FEL A RENDSZERMESTERT?

Csak és kizárólag a Bramac RENDSZERMESTER jogosult a márkanév és logó használatára.

MIBEN MÁS EGY RENDSZERMESTER?

RENDSZERMESTER az általa kivitelezett BRAMAC fedések után teljes-körű szavatosságot vállal és felelőséggel tartozik az ügyfeleivel történő bánásmódjával és minden olyan megnyilatkozásával kapcsolatban, amely a BRAMAC Kft.-vel, annak termékeivel, illetve a BRAMAC fedések kivitelezésével összefüggésben van. A BRAMAC bízik a saját termékeinek minőségében és kizárólag a megfelelő szaktudással felvértezett RENDSZERMESTEREKKEL dolgozik együtt, így tud teljes körű garanciát vállalni tetőrendszereire.

HOGYAN VÁLIK VALAKI RENDSZERMESTERRÉ?

A szakszerű alkalmazás elősegítésére a Bramac Kft. évente különböző szintű tanfolyamokat szervez a RENDSZERMESTEREK és alkalmazottaik részére.

A vállalkozás – tetőfedéssel foglalkozó – munkatársai közül azoknak, akik a BRAMAC tetőrendszer kivitelezésében a rendszermester mellett irányító szerepet töltenek be, az első szerződéskötést követő 2 éven belül részt kell venniük alap, majd haladó szintű BRAMAC továbbképző tanfolyamokon.

Az előzőekben felsorolt képzések sikeres teljesítésén túl a  RENDSZERMESTER 3 évente köteles egy elsősorban Rendszermesterek számára összeállított továbbképzésen részt venni.  

Csak az a tetőfedő szakember válhat Rendszermesterré, aki a képzés végén a Bramac Tervezési és alkalmazástechnikai útmutatóját kiválóan ismeri és szakmai tudását, valamint termékismeretét a Bramac anyavállalata, a Braas Monier Building Group know-how-ján alapuló képzésein folyamatosan fejleszti.

MILYEN KÖVETELMÉNYEKNEK KELL MEGFELELNIE EGY RENDSZERMESTERNEK?
A vállalkozás vezetőjének / tulajdonosának vagy minimum 1 fő alkalmazottjának meg kell felelnie a szakmai előfeltételeknek, továbbá a vállalkozásnak meg kell felelnie a tevékenységi feltételekben leírtaknak.

  • A Rendszermesternek a BRAMAC tetőrendszer elemeit a telephelyén megfelelő körülmények között be  kell mutatnia.
  • Az évente megrendezésre kerülő Tetőfedő Bajnokság Pályázatra a RENDSZERMESTER egy általa kivitelezett pályaművet köteles benyújtani a kiírásnak megfelelően.

 

Segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk, visszahívjuk! Részletek...