Jump to content

A BRAMAC RENDSZERMESTERSÉG

A Bramac már az alapításkor elkötelezte magát a minőség mellett. Hisszük, hogy Vásárlóink és Partnereink  jó minőségű, kifogástalan termékeinknek köszönhetően lesznek elégedettek.

Cégfilozófiánk központi értékének tekintjük a magas minőséget. Ezért vállalunk 30 év új érték garanciát a termékeinkre és ezért  kínáltunk elsőként tetőrendszert Magyarországon. A tetőrendszer felépítése az egyik legspeciálisabb szaktudást igénylő feladat a kivitelés során, ezért tartjuk fontosnak, hogy az építkezés során segítségül hívott szakembereink első kézből jussanak hozzá a nálunk felhalmozódott tudáshoz.

A Bramac Kft. országos lefedettségű, képzett és megbízható Tetőfedő Rendszermester hálózattal rendelkezik, akiket új tető kivitelezésénél és tetőfelújításoknál ajánl az építkezők számára. Ez olyan tetőfedők és kivitelezők válogatott csapatát jelenti, akik a Bramac Kft. képzési programjában folyamatosan részt vesznek, Rendszermester vizsgát tettek, szaktudásuk és referencia munkáik a tetőfedésben a legmagasabb minőséget képviselik.

Most pedig egy kicsit lazábban! Nézze meg a Momentán Társulat vicces videóit a Bramac Rendszermesterekről:

                

      

 

 

 

 

Segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk, visszahívjuk! Részletek...