Jump to content

ENERGIA A SAJÁT TETŐRŐL!

2016-04-01 15:50:48

Sok éven át tartó elégedettség - szép megjelenés és tökéletes tetőbe integrálhatóság. Ez jellemzi a Bramac Napkollektorokat.

 

Bramac Pro Tetősík Napkollektor

A Bramac Pro Tetősík Napkollektor tökéletesen illeszkedik a tetőbe, és a szabadalmaztatott burkolókeretnek köszönhetően könnyen beépíthető. Esztétikus megjelenésének és tökéletes integrálhatóságának köszönhetően sok éven át tartó elégedettséget tudunk garantálni Önnek. Szabadalmaztatott kollektor megoldás előre szerelt alumínium burkolókerettel.Olcsó szerelési költség az egyszerű és gyors beépítésnek köszönhetően.20° tetőhajlásszögtől beépíthető.Nagyobb hőteljesítmény a magas szelektivitású abszorber rétegnek köszönhetően. Szinte bármilyen tetőfedő anyagba beépíthető és meglévő tető esetén is alkalmazható.

Osztrák márkaminőség – a Bramac Kft. minden esetben korrekt megoldásokra, biztonságra és megbízhatóságra törekszik.

10 év garancia és Austria Solar védjegy.

Solar Keymark minősítéssel és Építőipari Műszaki Engedéllyel rendelkezik.

 

Bramac Modul Napkollektor

A Bramac Modul Napkollektort úgy alakítottuk ki, hogy bárhová könnyen felszerelhető legyen. Páratlanul egyszerű megoldás. Így senkinek sem kell lemondania a napenergia melegéről. Szemet gyönyörködtető megjelenés, sok éven át tartó elégedettség. Magas hatásfok – magas szelektivitású vákuumbevonattal rendelkező abszorber. Daruzás nélkül, könnyen beszerelhető, 2,5 m-es modulokból álló napkollektorok. Maximálisan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Választható fekvő és álló kivitelben is. Univerzálisan alkalmazható a különböző hajlásszögű tartószerkezeteknek köszönhetően. A kollektor legkisebb hajlásszöge mindössze 15°. Meglévő tetőre is felszerelhető. Egyedi/egyéni szerelési variációk: tetőre, árnyékoló elemként vagy szabadon felállítva..

Osztrák márkaminőség – a Bramac Kft. minden esetben korrekt megoldásokra, biztonságra és megbízhatóságra törekszik.

10 év garancia és Austria Solar védjegy

Solar Keymark minősítéssel és Építőipari Műszaki Engedéllyel rendelkezik

Részletes információkért látogasson el a Bramac-Solar weboldalra!

Segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk, visszahívjuk! Részletek...